fbpx

Åpner Ski & Gaffel

Radio Rjukan24. september 20243min
Den Lykkelige Sportsmann

Fredag var det nyåpning av Den Lykkelige Sportsmann etter utvidelsen, men det som er den største nyheten er at det nå blir fast restaurantdrift i andreetasje – et lokale som har stått mer eller mindre ubrukt er nå blitt restauranten «Ski & Gaffel».

– Det er jo en av de viktigste tingene vi gjør om på. Vi skal ikke ta livet av Afterskien i første etasje. Der er det jo utvidet, og vi beholder jo stemningen, men nå åpner vi en rein à la carte-restaurant her oppe, sånn at alle kan få seg mat. Vi vet jo at Gaustablikk har et flott tilbud, men der er det ofte fylt opp på lørdager. Og vi skal ikke konkurrere mot dem. Vi prøver å fylle det markedet som er imellom.

– Og fylle mager – med både vått og tørt. Vi har lagt oss på et lavere prisnivå, men vi lover at kvaliteten på maten skal være topp. Mange både her på fjellet og byen er litt frustrert over et lite restauranttilbud nede på Rjukan, så vi tror det vil bli godt tatt imot, mener Randi Funderud.

– Vi har menyer og sånt klare og de ligger nå ute både på hjemmesiden vår og på Facebook-sida. Og send oss en mail eller melding, eller ring så booker vi deg inn.

– Dette er for alle, og det er jo det vi håper på og ønsker. Og derfor så kjører vi jo nå i starten åpent torsdag, fredag, lørdag, kveld, og så ettermiddag, søndag fremover. Og så er det åpent hver dag i høstferien og sånn. Så hvis du vil ha det litt rolig og sånn, så er torsdagen ikke så dum altså, mener Randi Funderud.

– Og så har vi tenkt nøye med hvordan det er bygd, slik at du kan fint sitte på restaurant i andre etasje, uten at det blir ødelagt stemning på grunn av høy lyd nede. Det er de glassveggene som kommer på onsdag, som fikser det. Jeg vil anbefale alle å ta turen for å se hvor fint det er blitt. Dette er vi stolte av. Arbeidsfolka har gjort en fabelaktig jobb!

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan AS



Alt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.



Utviklet av Fairmedia