Lørdag 21. november var det 50 år siden Gaustablikk åpnet offisielt med den offisielle innvielsesfesten. Det var da Olav Svartdal og hans familie fikk oppfylt sin store drøm om å starte et eget hotell og skisenter. Den gangen var det én heis og én bakke, snoe som seinere har resultert i etableringen av en helt ny fjelldestinasjon. Under normale omstendigheter skulle dette ha blitt feiret med en stor fest denne spesielle dagen, men grunnet koronasituasjonen og opprettholdelse av godt smittevern vil feiringen fordeles utover hele det neste året.
– Vi gjør 2021 til et jubileumsår som kommer til å by på mange ulike tilbud,
opplevelser og eventyr, sier John Kristian Stubban, nyansatt hotelldirektør på Gaustablikk Høyfjellshotell i en pressemelding, der de nå inviterer alle til å starte feiringen digitalt.
– Alle som har besøkt oss opp igjennom tidene eller har en kobling til hotellet inviteres til å starte feiringen i sosiale medier. Under hashtaggen #gaustablikk50 kommer alle som vil, kunne dele sine beste minner fra hotellet og Gaustaområdet – fra starten i 1970 til i dag.
Deler du ditt bilde med oss på Instagram eller sender melding til oss via Facebook Messenger, er du automatisk med i vår jubileumskonkurranse hvor du kan vinne 3-retters middag for 4 personer og flytende badstue på Gaustablikk Høyfjellshotell.
Vi ser frem til et spennende år med fantastisk feiring av jubilanten gjennom hele året. Mer detaljer rundt feiringen vil komme, sier Stubban.