fbpx

Fortsatt mulighet til festførpremierebilletter

Radio Rjukan7. oktober 20243min
erikhivju2
Foto: Screenshot "Nr. 4" NRK Dagsrevyen.

Var du blant dem som ga opp å få billetter til Kjakan-filmen Nr.24s festførpremiere 24. oktober da de ble utsolgt på to minutter etter at de var lagt ut 24. september? Seinere på dagen ble det lagt ut en forestilling nummer to 24. oktober, og selv om mesteparten av billettene er solgt er det fortsatt 20 billetter som er tilgjengelige til den andre forestillingen.

De fleste er enkeltbilletter, men det er to billetter ved siden av hverandre på første rad, og også flere kan sitte vedsiden av hverandre på de to bakerste radene. men du bør ikke drøye altfor lenge hvis du er interessert. Hvis du ikke skal se den sammen med noen er der muligheter på enkeltseter fordelt i hele salen.

– Vi fikk ja til enda en forestilling klokka 21, og vi satser på å lage det samme opplegget som på visningen klokka 18, så det bør være en flott mulighet til å bli med på festførpremiere, sier kinosjef Robert Jenbergsen.

Det er meldt at både regissør John Andreas Andersen kommer, med skuespillere og produsenter for å være med å kaste glans om arrangementet, der det blir rød løper, fotovegg, spesiallaget kake og litt å fylle i glass med høy stett.

Filmen har ordinær Norges-premiere onsdag 30. oktober, og den første forestillingen er nå også lagt ut til salg på Rjukan kinos nettside.

Det er også førpremiere på Colosseum kino i Oslo samtidig, samt i Bergen dagen før på Bergen Kino Lux.

Kvinesdal kino har også fått førpremiere 24. oktober, der den utflytta fjotlending Arnfinn Moland, tidligere direktør for Hjemmefrontmuseet, historiker og forfatter, skal holde en innledning. Moland har kjent og samarbeidet Gunnar «Kjakan» Sønsteby i over 30 år.

Det er også et par større firmaer som har kjøpt førpremiere til filmen, som er regnet å være høsten størset norske filmutgivelse. Det betyr visning og eksklusive førpremier både på Odeon Kino Lillestrøm og Odeon Kino i Ålesund, som arrangerer førpremiere fredag 25. oktober.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan AS



Alt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.



Utviklet av Fairmedia