fbpx

Rjukan tok ny hjemmeseier

Radio Rjukan4. mai 201548min
fotb-magnus-maal_7679

Rjukan åpnet friskt, og var det klart beste laget fra start. Det ble belønnet med 1-0 ved Magnus Bergan etter 20 minutter. Rjukan mistet etterhvert trykket, tilsynelatende fordi de mistet Lasse Lien på flanken, som hadde vært frisk underveis. Han fikk en hard ball fra kort hold rett i familiejuvelene, og var ute for resten av kampen.
Like før pause klarte bortelaget å score til 1-1 etter et feildømt frispark, der Rjukan ikke klarte å sette muren, noe som forvirret keeper.
""Rjukan klarte imidlertid i andre omgang å gå opp til 2-1 etter 60 minutter, etter et flott frispark av Vetle Dale Svendsen.
Men nok en gang klarte Kviteseid/Høydalsmo å kvittere 15 minutter seinere.
Fem minutter før slutt klarte Magnus Bergan igjen å score etter velfortjent press fra Rjukan.
Da hadde Eskil Gaustad kommet inn og var tydelig klar på å få fart på Rjukan igjen, med offensive raid fra bakre posisjon.
Plutselig så Rjukan igjen ut som et vinnerlag. Belønningen kom med 3-2-målet, og selv om det var svært nær mål til begge lag etter det, gikk kampen ut med et fortjent 3-2 til Rjukan.

Rjukan viste ved de to målene til motstander at de kan spille usikkert i forsvar, til tross for at det stort sett er solid.
Bortelagets mål var altfor enkle, og her må det jobbes i tida som kommer.
Når det er sagt var forsvaret i spill stort sett bra. Spesielt imponerte Thomas Sauro og Daniel Lauvrak.

Se flere bvilder av målene nedenfor i bildegalleriet.