fbpx

Poppelkutt i kommunen

Radio Rjukan6. mars 20152min
tre-frisering-popler2_09d1

For kort tid siden ble det klart at de store poplene som er 90 år gamle ved Rjukan torg skal fjernes i løpet av våren, fordi de har skadede røtter, men det er ikke de eneste stor-poplene som står for fall. I siste samfunnsutvalg orienterte teknisk avdeling utvalget om at de om få dager ville kutte ned noen av de store poplene langs Månastien som går langs elva gjennom byen.

– Vi har hatt mange klager i flere år på at poplene er så store at de er til sjenanse og skygger for sola, og at bebnoerne i området ønsker å få dem bort. Men det vil også få både Månastien og byen mer åpen å kutte de store trera, sa teknisk sjef Vidar Gravklev til utvalget i møtet.
Fredag begynte arbeidet med å kutte træra i Månastien.

Det er vel grunn til åtro at det også er vesentlig å gjøre byen fin til Verdensarven kan tre inn i juli. Byen har vært overgrodd i en årrekke, og på sommerstid har det enkelte steder omtrent ikke vært mulig å se at det er en by her når man kjører i Sam Eydesgate.
I neste møte i utvalget vil Verdensarvkoordinator Øystein Haugan orientere politikerne om planene for vegetasjon og hvilke trær i området som skal omfattes av verdensarven.

""
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan AS



Alt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.



Utviklet av Fairmedia