fbpx

Kommunens innsynsmodul ute av funksjon

Radio Rjukan2. mars 20152min
tinn-kommune_405f

Fler eganger på Radio rjukans sendinger i forrige uke, som var en uke med mange politiske møter, opplyste vi at man kunne laste ned de kommunale sakspapirene fra Tinn kommunes nettsider. Dette stemte ikke, for det viste seg at alle som prøvde fikk opp en omfattende feilmelding etter lengre tids kverning i nettleseren.

– Vi har problemer med innsynsmodulen etter en oppgradering vi hadde for litt siden. Vi jobber med saken og nå venter vi på en ny oppgradering som jeg har blitt forespeilet at vil komme i neste uke, sier kommunearkivar Ann Kristin Marumsrud i en mail til Radio Rjukan.

Det er tilgang til både postlistene og alle kommunale sakspapirer som er utilgjengelige på nett, noe som betyr at du må ta kontakt med kommunens servicetorg dersom du ønsker innsyn.
Fortsatt er det tilgang til offentlig utlagte hørungsdokumenter som er lagt inn manuelt via PDF.

Tinn kommune er underlagt den såkaklte Offentlighetsloven når det gjelder slike papirer, og de siste årene har de vært allment tilgjengelige på internett.

Tinn kommune på internett
Tinn kommune på facebook

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan AS



Alt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.



Utviklet av Fairmedia